Hierbij een korte handleiding genderneutrale teksten voor organisaties en bedrijven die worstelen met de nieuwe norm:

Beste ‘Homo Sapiëns’, het buffet is geopend.

Goedemiddag ‘niet nader bij geslacht genoemde menselijke wezens, welkom op de jaarlijkse ledenbijeenkomst van D66’.

Wil ‘HET Janssen naar de informatiebalie op de tweede verdieping komen alstublieft. Uw onzijdig kind werd aangetroffen zonder begeleiding op het niemand-specifiek-toilet’.

Plantur, dé shampoo tegen haaruitval voor ‘iemand die staand kan plassen zonder dat het onderbroekje nat wordt’.

In onze collectie voeren wij alle cupmaten tussen AA en Super G voor ‘personen die wél zachte uitstulpingen hebben op hun borstkast’.

Bestel hier uw gratis proefpakket ‘Tena Iedereen’, dé oplossing voor urineverlies.

Persbericht Ploumen: het ‘She Decides Fund’ heet voortaan ‘It Decides Fund’.

Engeland en Spanje bereiken kwartfinales ‘EK Mensen met Paardenstaart 2017’.

Spaanse koning Juan Carlos deed het met bijna 5000 ‘personen met een opening aan voor- én achterzijde’.

Internetdating: U bent ‘mens’, U zoekt ‘mens’.

Zoals gezegd, het betreft een korte handleiding. Slechts enkele voorbeelden dus.

Mocht u een specifieke vraag hebben over het genderneutraal communiceren in uw media-uitingen, advertenties, artikelen of anderszins?
De redactie van Politiek STERK heeft een hulplijn ingesteld waar u uw vraag kosteloos kunt indienen. U krijgt binnen één werkdag bericht.

Ik zag dat mijn collega correspondent mij voor was. Dus of dit nog wordt geplaatst door de kritische ballotagecommissie van Politiek STERK?
Wie zijn dat eigenlijk? Zoveel kunnen het er niet zijn. Het zijn waarschijnlijk die Van der Veer, je weet wel die BN-er tegen wil en dank samen met die bijgoochem van een ‘spindoctor’ én wetenschappelijk zwaargewicht die kopjes koffie zit te drinken en een dik pak kranten leest iedere ochtend tegen dag en dauw, zelfs de London & Financial Times en de Frankfurter Allgemeine, the prick…

 

 

 

. Van een van onze correspondentenSTERK verhaal  Hierbij een korte handleiding genderneutrale teksten voor organisaties en bedrijven die worstelen met de nieuwe norm: Beste ‘Homo Sapiëns’, het buffet is geopend. Goedemiddag ‘niet nader bij geslacht genoemde menselijke wezens, welkom op de jaarlijkse ledenbijeenkomst van D66’. Wil ‘HET Janssen naar de informatiebalie op de tweede verdieping komen alstublieft. Uw onzijdig...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !