Klopt het dat er de laatste weken een (forse) toename is van woninginbraken in Getsewoud Noord en Getsewoud Zuid?

Dat is de vraag die Politiek STERK via raadslid Van der Veer stelt.
Want dat horen wij via meerdere mensen. Er schijnen in de eerste helft van november maar liefst 3 woninginbraken in Getsewoud Noord en ook 3 woninginbraken in Getsewoud Zuid te hebben plaatsgevonden. Inbrekers komen via de voordeur binnen.

Wij zijn benieuwd of dit ook in de rest van Haarlemmermeer speelt. Daarom hebben we hier vragen over gesteld aan het college. We willen ook weten of er een voorlichtingscampagne komt, want de donkere dagen zijn in aantocht en dan vinden vaak nog meer woninginbraken plaats.
We denken dan aan de matrixborden die wel eens bij de toegangswegen naar Haarlemmermeer hebben gestaan met daarop de waarschuwing: Voorkom Woninginbraak. Gewoon om ons even extra attent te maken op het goed afsluiten van deuren en ramen, het op slot draaien van de deur als je boodschappen gaat doen, etc.

Hier de link naar de site van de politie met tips en met advies wat te doen als je slachtoffer bent van woninginbraak: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html 

 

 

. Lid Van der VeerHLMRKlopt het dat er de laatste weken een (forse) toename is van woninginbraken in Getsewoud Noord en Getsewoud Zuid? Dat is de vraag die Politiek STERK via raadslid Van der Veer stelt. Want dat horen wij via meerdere mensen. Er schijnen in de eerste helft van november maar liefst...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !