Eindelijk een doorbraak voor de inwoners uit Oude Meer, Rozenburg en Aalsmeerderbrug. De schrootboten bij de keerlus Aalsmeerderbrug/Oude Meer zijn verdwenen. Doorn in het oog van de bewoners waren de door de eigenaar van de wrakken achtergelaten hekken en rommel.

Daarover verklaart de gemeente nu dat zij gaat handhaven. De hekken moeten verwijderd worden. Uit antwoorden op schriftelijke vragen van Lid Van der Veer blijkt dat er geen omgevingsvergunning is afgegeven om deze hekken te mogen plaatsen.

Kees Jansen van de Stichting ORA Belangen:  “we zijn blij met een beter aanzicht van de Ringdijk”.

Raadslid Anneke van der Veer hierover: “Het heeft veel moeite gekost, om dit voor elkaar te krijgen. Al geruime tijd vraag ik aan het College aandacht voor deze scheepswrakken en de rommel die achter de geplaatste hekken ligt. Maar ik ben met de bewoners zeer blij dat dit nu eindelijk opgelost gaat worden. Zo zie je maar: de aanhouder wint!” .

Hier vindt u de beantwoording van de schriftelijke vragen:

1724203 ASV LV over schrootboten Aalsmeerderbrug – Oude Meer 

En hier onze eerdere bijdrage over dit onderwerp: https://politieksterk.nl/aandacht-overlast-aanmeren-ringvaart/

 

. Lid Van der VeerHLMREindelijk een doorbraak voor de inwoners uit Oude Meer, Rozenburg en Aalsmeerderbrug. De schrootboten bij de keerlus Aalsmeerderbrug/Oude Meer zijn verdwenen. Doorn in het oog van de bewoners waren de door de eigenaar van de wrakken achtergelaten hekken en rommel. Daarover verklaart de gemeente nu dat zij gaat handhaven. De...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !