Pijn in de buik heb ik ervan. Van de publieke omroep met z’n kwik-kwek-kwak amusement op tv.
Dan Radio 1, nu NPO1, met knettermuziek terwijl ik wil dat ze in de auto en in bed tegen me aanpraten. Mij vertellen wat de voorgronden, achtergronden, tussengronden, ondergronden en bovengronden van de politiek zijn. Van de samenleving. Van het wel en wee in ons kikkerland en erbuiten.
Onze zeer gewaardeerde Kees Boonman op de foto door Koen van Weel / ANP.

Nakende-nonder-patat, wat lees ik in de krant van geleerd Nederland:

Kamerbreed op Radio 1 was een oase van langzame journalistiek. Politiek programma Kamerbreed verdwijnt.
Premier Rutte bedankte presentator Boonman namens “heel politiek Nederland”.

Thijs Niemandsverdriet schrijft dit in de NRC.
Nu wil ik geen spot drijven of grappen maken over de naam van de auteur.
Maar ‘Niemandsverdriet’ is een fokking leugen! Ik baal als een stekker. Zullen we samen nog snel een referendum organiseren over dit voornemen voordat ‘hut’ door het putje wordt getrokken?

 

. Van een van onze correspondentenSTERK verhaalPijn in de buik heb ik ervan. Van de publieke omroep met z’n kwik-kwek-kwak amusement op tv. Dan Radio 1, nu NPO1, met knettermuziek terwijl ik wil dat ze in de auto en in bed tegen me aanpraten. Mij vertellen wat de voorgronden, achtergronden, tussengronden, ondergronden en bovengronden van de...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !