Lutz Jacobi (PvdA Leeuwarden) behaalt een klinkende overwinning.
Van harte gefeliciteerd!

We weten ook wel dat we niet in de schaduw mogen staan van ús Lutz. Daarbij zijn wij ook niet van Lutz want zij is PvdA. Zijn het ook niet eens met een aantal van haar standpunten.
Maar leren van andermans aspiraties en denkwijzen, daar is nog geen politieke partij slechter van geworden.

Want Lutz heeft het wél begrepen. Regeert niet vanaf een ivoren toren maar staat met de poten in de Friese klei. Spreekt de taal van de mensen en komt snoeihard uit de hoek als ze over onrecht struikelt.

In een ver verleden was de PvdA er voor de mensen onder het financiële midden van de samenleving. Dus mochten de partijbobo’s zich afvragen hoe zij hun kwijnende verkiezingsnederlaag moeten verwerken, praat eens met Lutz: stronteigenwijs en authentiek tot op het bot.

Wat zou politiek Haarlemmermeer opknappen van politici met de instelling van ús Lutz.

. politiekSTERKHLMRLutz Jacobi (PvdA Leeuwarden) behaalt een klinkende overwinning. Van harte gefeliciteerd! We weten ook wel dat we niet in de schaduw mogen staan van ús Lutz. Daarbij zijn wij ook niet van Lutz want zij is PvdA. Zijn het ook niet eens met een aantal van haar standpunten. Maar leren van andermans...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)