Het is weer zover: de baggerkrant AD vindt het nodig om mij opnieuw in het zonnetje te zetten. Ik ben benieuwd hoe tendentieus en suggestief het artikel van broodschrijver KOEN VOSKUIL nu weer zal zijn. Voskuil kan echt op zijn buik schrijven dat ik nog met hem wil communiceren. Zijn vorige artikel beoordeelde de Raad van de Journalistiek als ‘op het randje, maar er net niet overheen’. En dat ben ik zat.

Wat ik precies zat ben? Ik ben het zat dat ‘feiten’ uit hun context mogen worden gepubliceerd. En daarmee mensen op het verkeerde been worden gezet.

Want IK ben verantwoordelijk voor het feit dat schorriemorrie een hoop geld heeft zoekgemaakt door mij en mijn bedrijf op te lichten, want het staat namelijk op mijn naam, dus ben je aansprakelijk. Maar ook een curator is geen Kindje Jezus en moest eerst naar de rechter om beslag te laten leggen op mijn huis in Dordrecht. Dat gelukkig voor een goede prijs werd geveild zodat de geachte heer Van Ewijk (curator van EBLP, het failliete bedrijf van de criminele heer Piels die een bom duiten naar China heeft doen verdwijnen) rond 3 januari alvast € 33.833,24 ontvangt uit de verkoop van mijn huis waar aardig wat eigen VERDIEND geld inzat.
Zet dat er ook even bij ‘smart ass Voskuil’!!! Dus als je dat VEROORDEELD wil noemen, klopt het, gladjakker!

Ik ben het zat dat een slapjanus van een curator Van Ewijk van het bedrijf EBLP niet in zijn faillissementsverslag opneemt dat zijn criminele failliete cliënt en companen moeten worden aanpakt. Maar wel mijn naam uitvergroot en bij mij geld terugvordert. Het getuigt van ongekende zieligheid!

Ik ben het zat dat ik door manipulatie en criminaliteit zo’n 3 ton lichter ben. En dat daardoor onder andere deze curator een groot deel van de overwaarde van mijn inmiddels geveilde woning mag innen.

Ik ben het zat dat ik geen details of toelichting kan geven omdat ik daarmee het grote strafrechtelijke onderzoek frustreer. Ook om die reden geen verweer kan voeren.
Ik ben het zat dat het selectieve OM zo traag is als stront in een trechter. Maar als je Patricia Paay heet en je wordt publiekelijk in je bek gezeken, dan kunnen ze opeens wel snel in actie komen en wordt binnen de kortste keren de buurman verhoord en krijg je exclusieve jank- en jammertijd in RTL Boulevard.

Ik vind het ongehoord dat een journalist, een onlangs veroordeelde stalker en een curator door hun acties en uitingen de suggestie wekken dat een volksvertegenwoordiger een strafbaar feit zou hebben gepleegd. Onwaar. Ik word door Justitie nergens van verdacht, en ben nog nooit voor een strafbaar feit veroordeeld.
Integendeel. Ik help Justitie bij het omvangrijke internationale onderzoek om zo het schorriemorrie voor het hekje te krijgen. Je moet doen wat nodig is en dat ik hiervoor een hoge prijs betaal, neem ik op de koop toe. Over integriteit gesproken!

Dus AD en Voskuil, neem nog een oliebol, zou ik zo zeggen.
En meneer de curator: waarom komt het u zo goed uit om niet over uw eigen cliënt te publiceren? En het verdwenen geld, ik geloof zo’n 900 ton, in China op te speuren?
En tegen mijn stalker wil ik zeggen: hoe triest, op je 70e een maand moeten brommen! Dan zijn er ook nog collega raadsleden die ‘bevriend’ zijn via social media met Guus Roodenrijs. Maar als je aan de integere kant van de wet staat, dan kom je op voor een raadslid, dat onderweg is naar de derde strafprocedure tegen dit sujet maar ondertussen wel met de grootste drek wordt besmeurd; dat mag allemaal. Er komen anderen tijden aan waarin lid Van der Veer met Politiek STERK een partij van belang wordt in Haarlemmermeer. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat ík dan plaats neem in de integriteitscommissie van de Raad. We shall see!

Weet u, beste lezer, ze doen maar. Mijn tijd komt. Ik zie uit naar 2018!

U mag erop rekenen dat ik ook dan mij de mond niet laat snoeren en onomwonden voor mijn mening zal uitkomen. Dat zouden er meer moeten doen in plaats van al dat politiek correcte geleuter. 2018 wordt het jaar waarin Politiek STERK met een prachtige lijst zal meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. En reken maar dat we aardig wat zetels zullen winnen.
Moet u eens zien wat er dan gebeurt in Haarlemmermeer! Tijd voor verandering, mensen!

Tenslotte beste kijkbuiskinderen, weet U nog een leuke krantenkop voor Koen Voskuil???
Let wel even op dat het niet ‘over het randje gaat van het onbetamelijke’ want de Raad voor de Journalistiek is erg streng. Gelet op mijn ongegrond verklaarde klacht met als motivatie: ‘het is op het randje’ terwijl je onaangepunt de grond in wordt getrapt met een tendentieuze, misselijkmakende kop boven een artikel, waardoor verder al niemand meer doorleest.

Om u op weg te helpen, enkele suggesties:

‘Raadslid Anneke van der Veer veroordeeld tot terugbetaling € 118.000’

‘Raadslid Anneke van der Veer is wél schuldig!’

‘Raadslid Anneke van der Veer wordt nu écht verdacht!’

U kunt uw suggesties sturen aan: k.voskuil@ad.nl

Tenslotte: de kop zou ook kunnen zijn: ‘Raadslid Anneke van der Veer op oorlogspad’.
Want laag-bij-de-grond-spul, ook al hebben ze een pak aan, moet je bestrijden met de woorden die ze begrijpen. Dus dan maar platvloers!

_____________________________

Van: Koen Voskuil [mailto:k.voskuil@ad.nl]
Verzonden: vrijdag 29 december 2017 15:41
Aan: Anneke van der Veer
Onderwerp: Wederhoor artikel AD

Geachte mevrouw Van der Veer,

Uit het laatste faillissementsverslag van curator Van Ewijk blijkt dat u verantwoordelijk bent gesteld om de 118.500 euro terug te betalen. Ik beschik ook over het vonnis van 18 oktober waarin Veercs, Hollands Welvaren en u persoonlijk tot terugbetaling zijn veroordeeld.

Hoewel deze feiten onweerlegbaar zijn en in principe geen wederhoor behoeven, wil ik u toch in de gelegenheid stellen hierop te reageren. Ik ben van plan dinsdag 2 januari te publiceren. Een eventuele reactie ontvang ik graag nog dit weekeinde.

Met vriendelijke groet,

Koen Voskuil

. Lid Van der Veerover STERKHet is weer zover: de baggerkrant AD vindt het nodig om mij opnieuw in het zonnetje te zetten. Ik ben benieuwd hoe tendentieus en suggestief het artikel van broodschrijver KOEN VOSKUIL nu weer zal zijn. Voskuil kan echt op zijn buik schrijven dat ik nog met hem wil communiceren....Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !