Ha Jeanine,

Zojuist werd ik gebeld door mijn burgemeester Theo Weterings. Ik heb hem mogen feliciteren met zijn aankomende benoeming tot burgervader van Tilburg. Nou Tilburg, Theo en ik hebben wel eens een politiek krakeeltje gehad, maar dat mag de pret niet drukken. Dus jullie mogen je gelukkig prijzen met onze Theo!

Jeanine, mocht je morgen werkloos worden, kan je dan niet een visje uitgooien bij je politieke baas Mark? Misschien kan hij deze nieuwe aanstelling voor je ritselen als burgermoeder van ons prachtige Haarlemmermeer.

Dan zou ik het wel fijn vinden als je niet kijkt als een koe voor een dicht hek als ik wat kritische vragen stel. Maar dat je als baas van het College er wel voor zorgt dat de juiste antwoorden worden gegeven (en precies doet wat ik wil).

Groetjes, houd je haaks en misschien tot dan,

Anneke

 

P.S.: Gave schoenen!

. Lid Van der VeerHLMRHa Jeanine, Zojuist werd ik gebeld door mijn burgemeester Theo Weterings. Ik heb hem mogen feliciteren met zijn aankomende benoeming tot burgervader van Tilburg. Nou Tilburg, Theo en ik hebben wel eens een politiek krakeeltje gehad, maar dat mag de pret niet drukken. Dus jullie mogen je gelukkig prijzen met...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)