Lot van Hooijdonk: Met haar gedrevenheid en pragmatische houding kreeg ze al veel voor elkaar. Het leverde haar de titel beste jonge bestuurder van Nederland op.
Leuk artikel hierover van Jan Tromp in de Volkskrant.

Twee dingen
Lot van Hooijdonk is een levend voorbeeld hoe lokale volksvertegenwoordiging het verschil kan maken. Géén permanent ideologisch gewauwel ondanks het feit dat ze zich laat voorstaan op ‘hogere idealen’. Doe dat maar lekker Lot, met veel standpunten zijn we het toch niet eens.
Maar onze waardering heb je vanwege je praktische oplossingen en het talent mensen te verbinden.
Dan zal het ons worst wezen of je van GroenLinks bent of van Alles Anders Partij (AAP).
Want constructief samenwerken met alle gezindten en niet alleen maar ‘néé’ roepen en elkaar politiek afzeiken, levert tenslotte toch de meeste resultaten op.

Van harte!

P.S. Je zei:de fiets is voor Van Hooijdonk meer dan een vervoermiddel maar ook een emancipatiemachine”. Doe effe normaal, wil je? Neem dan een 8 cilinder SUV, da’s pas een penisverlenger in het kader van emancipatie van de vrouw 😊.

. Van een van onze correspondentenSTERK verhaalLot van Hooijdonk: Met haar gedrevenheid en pragmatische houding kreeg ze al veel voor elkaar. Het leverde haar de titel beste jonge bestuurder van Nederland op. Leuk artikel hierover van Jan Tromp in de Volkskrant. Twee dingen Lot van Hooijdonk is een levend voorbeeld hoe lokale volksvertegenwoordiging het verschil kan maken. Géén...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)