Het heeft de gemeenteraad ‘behaagd’ onze vertrekkende burgemeester Theo Weterings de Erepenning  toe te kennen. Deze werd hem door Mieke Booy, vicevoorzitter van de Raad, opgespeld tijdens de bijzondere raadsvergadering ter ere van het afscheid van onze burgemeester.

De erepenning wordt alleen in zeer bijzondere gevallen toegekend. Het is een blijk van grote waardering en erkentelijkheid aan mensen die zich gedurende een zeer lange tijd uitzonderlijk verdienstelijk hebben gemaakt voor de Haarlemmermeerse bevolking. De erepenning is verbonden aan het ereburgerschap van de gemeente Haarlemmermeer.

Beste Theo, van harte gefeliciteerd, het is je gegund.

. politiekSTERKHLMRHet heeft de gemeenteraad ‘behaagd’ onze vertrekkende burgemeester Theo Weterings de Erepenning  toe te kennen. Deze werd hem door Mieke Booy, vicevoorzitter van de Raad, opgespeld tijdens de bijzondere raadsvergadering ter ere van het afscheid van onze burgemeester. De erepenning wordt alleen in zeer bijzondere gevallen toegekend. Het is een...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)