Al eerder schreven wij over de STERKe ondernemer Michael Sevenhuijsen. Hij is eigenaar van Klimpark21. Afgelopen september, net voor de opening van het klimpark, vernielden vandalen een schaftkeet en een shovel. Toch zette Sevenhuijsen door, geholpen door familie en vrienden en inmiddels hebben al veel Haarlemmermeerders genoten van deze unieke belevenis in Park21.

Hoe triest is het dan dat op Tweede Kerstdag opnieuw een stelletje etters tekeer zijn gegaan in het Klimpark. Er is ingebroken en veel vernield.
Sevenhuijsen heeft nu besloten om camera’s op te hangen en roept iedereen die een hond uitlaat, hardloopt, fietst of wandelt dit te doen langs Klimpark21, om zo een oogje in het zeil te houden.

Heeft u meer informatie over deze laffe daders, meldt dit dan bij de politie (0900-8844).

Michael: veel succes en STERKte!

 

. Lid Van der VeerHLMRAl eerder schreven wij over de STERKe ondernemer Michael Sevenhuijsen. Hij is eigenaar van Klimpark21. Afgelopen september, net voor de opening van het klimpark, vernielden vandalen een schaftkeet en een shovel. Toch zette Sevenhuijsen door, geholpen door familie en vrienden en inmiddels hebben al veel Haarlemmermeerders genoten van deze...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - TIJD VOOR VERANDERING !