Beste Adam, wat ben je een voorkomende en charmante man. Maar wij hebben je wél verstaan. Ondanks of dankzij de verbale overmacht van Paul Peters (met een paar significante mathematische vergissingen) en in mindere mate van Zef Hemel, die zinnige beschouwingen gaf maar geen concrete oplossingen.

Haarlemmermeer leeft van de internationale luchthaven Schiphol. Nederland leeft ervan.
Het is volkomen kortzichtig om in te zetten op reductie van vliegbewegingen. Dan kan je een vlammend betoog houden over toerisme, maar als dat slechts 20% van de vliegbewegingen vertegenwoordigt, waar hebben we het dan over?

Schiphol moet nog wat groeien. Want dat innovaties tijd nodig hebben, is evident. Dus die 10 tot 20 jaar voor deze oplossingen soelaas gaan bieden, geloof ik wel.

Ondertussen moeten we verdienen en ons beslist niet uit de markt prijzen. Zodat we geld hebben om de transitie naar een schonere, circulaire economie te bekostigen. Inclusief de luchtvaart.

Dus onze steun heb je!

. politiekSTERKHLMRBeste Adam, wat ben je een voorkomende en charmante man. Maar wij hebben je wél verstaan. Ondanks of dankzij de verbale overmacht van Paul Peters (met een paar significante mathematische vergissingen) en in mindere mate van Zef Hemel, die zinnige beschouwingen gaf maar geen concrete oplossingen. Haarlemmermeer leeft van de...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)