Om MILFjes (mothers I like to f**k) naar de stembus te trekken, moet je wel een milfjeslokker zijn. Daar hebben we er momenteel niet zoveel van in de Nederlandse politiek. Dat leg ik zo uit.

Vroeger hadden we ook een paar milfjeskanonnen, afhankelijk van politieke stromingen van dat moment. Denk daarbij nog even aan de jonge Van Mierlo of, recenter, het Wouter-Bos-effect. De ‘mooie jongens’ die, welbespraakt en voorzien van een dosis charme, door het land trokken en milfjes in beroering brachten.

Nu hebben we in ieder geval twee milfjeskietelaars in de Tweede Kamer. Onze Jesse én, niet zonder resultaat in recente peilingen, onze wonderboy Thierry.

Toch is er iets veranderd. Inhoudelijk welteverstaan.
(zeg nu niet dat ik het uit mijn oude duim zuig, het zijn publieke statistieken!)
Het maakt inmiddels niet zoveel meer uit hoeveel nonsens zij uitbraken. Welke wereldvreemde ideeën zij erop nahouden.
Hun optreden doet de tere milfjeshartjes sneller kloppen. Want behalve dat ze een hoog knuffelgehalte hebben, spreken zij ook nog eens zo beschaafd en geleerd.

Want welk milfje wil nu worden aangetroffen, al is het maar in haar fantasievolle hunkerende milfjesgeest, met een grofgebekte boerenlul zonder etiquette?

#YouToo?

 

. Van een van onze correspondentenSTERK verhaalOm MILFjes (mothers I like to f**k) naar de stembus te trekken, moet je wel een milfjeslokker zijn. Daar hebben we er momenteel niet zoveel van in de Nederlandse politiek. Dat leg ik zo uit. Vroeger hadden we ook een paar milfjeskanonnen, afhankelijk van politieke stromingen van dat moment. Denk daarbij...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)