Als je het niet leest in de media, dan weet je het niet. Dus wederom dank aan NH Nieuws.

Namelijk:

IJMUIDEN – De vader van Marlena Pieczonka is overdonderd door de grote financiële steun die hij heeft gekregen voor de uitvaart van zijn dochter Marlena. Gisteren werd er een crowdfundactie opgezet om de ouders te helpen bij het bekostigen van de dienst. Binnen achttien uur is er meer dan het dubbele van het streefbedrag opgehaald.

En

AMSTERDAM – (AT5) Agenten hebben gisteravond twee toekomstige ouders van de A10 gered. De vrouw had weeën en was met haar partner op weg naar het ziekenhuis, toen ze vast kwamen te staan op de snelweg.

Want als je geen (lokale) media meer hebt die de moeite nemen berichten van menselijkheid, gedienstigheid en bescheidenheid te plaatsen, wordt onze samenleving steeds verrotter!

. Van een van onze correspondentenHLMRAls je het niet leest in de media, dan weet je het niet. Dus wederom dank aan NH Nieuws. Namelijk: IJMUIDEN - De vader van Marlena Pieczonka is overdonderd door de grote financiële steun die hij heeft gekregen voor de uitvaart van zijn dochter Marlena. Gisteren werd er een crowdfundactie opgezet...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)