Wie in winkelcentrum Vier Meren pint, kan niet alleen een prijs winnen en de meest klantvriendelijke ondernemer aanwijzen maar ook aangeven hoe het centrum beter kan. In drie weken heeft dat al achthonderd aanbevelingen opgeleverd via de site www.hoofddorpwinkelstad.nl 
In het overleg met de gemeente nemen ondernemers dat mee, zo beloven ze.

Een superinitiatief van betrokken detaillisten. Stuk voor stuk hardwerkende ondernemers en hun personeel, die van Hoofddorp Centrum een winkel- en uitgaansgebied maken waar je trots op mag zijn.

Dus u begrijpt dat wij erg nieuwsgierig zijn naar de uitkomsten, ideeën en verbetersuggesties. Ook de aanvullingen van de ondernemers zijn van grote waarde. Want zij zijn de motor voor een succesvol, sfeervol en bruisend centrum. Uiteraard kunnen niet alle suggesties worden uitgevoerd, maar leg dan wel uit aan de indieners hoe de aanbevelingen zijn beoordeeld.

Politiek STERK steunt alvast ieder haalbaar idee!  

 

. Lid Van der VeerHLMR  Wie in winkelcentrum Vier Meren pint, kan niet alleen een prijs winnen en de meest klantvriendelijke ondernemer aanwijzen maar ook aangeven hoe het centrum beter kan. In drie weken heeft dat al achthonderd aanbevelingen opgeleverd via de site www.hoofddorpwinkelstad.nl  In het overleg met de gemeente nemen ondernemers dat mee, zo...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)