Vanochtend een artikel verschenen in het Algemeen Dagblad uit de pen van Koen Voskuil.

Het is een grof schandaal dat er nagenoeg geen wetsbescherming is tegen dit soort aantijgingen anders dan een klacht bij de Raad voor de Journalistiek. Dat gaat dus gebeuren begrijpt u.

Dat de storting vanuit EBLP op rekening van mijn onderneming afkomstig was uit criminele activiteiten is inmiddels genoegzaam bekend maar was mij niet bekend toen ik het bedrag ontving. Dat ik (een deel) van de Benneton-buit opstrijk, is een kwalijke leugen. Overigens, ik word niet verdacht van enig strafbaar feit. En dat de curator bijzonder kritisch is, is een onderdeel van zijn taak.

Vandaag ontvangt de curator de afschriften van een geblokkeerde rekening die met veel inspanningen boven water zijn getrokken. Ook worden deze data toegevoegd aan de door mij ingediende strafklacht tegen de veroorzakers.

UPDATE 14:30 uur

De curator van EBLP, Mr. Van Ewijk,  heeft inmiddels het overzicht ontvangen van de banktransacties op de geblokkeerde rekening.
Onze jurist is bezig met het indienen van een formele klacht bij de hoofdredactie van het Algemeen Dagblad én een klacht tegen Voskuil bij de Raad voor de Journalistiek.
Met de recherche in Hoofddorp is inmiddels een afspraak gemaakt om de genoemde stukken toe te voegen aan de door mij ingediende strafklachten.
Inmiddels heb ik een afspraak met de landelijke media om mijn verhaal te houden, waarbij ik de voorkeur heb om dit persoonlijk, op tv, te doen. De toezegging hiertoe heb ik ontvangen.

Het zal me inmiddels worst zijn dat sommige mensen denken: “waar rook is, is vuur”. 
Ik heb u al eerder gemeld, dat ik over deze beschamende situatie niet langer de publiciteit mijd (zie aflevering 4, STERK tv). Wordt vervolgd…

. Lid Van der VeerSTERK verhaalVanochtend een artikel verschenen in het Algemeen Dagblad uit de pen van Koen Voskuil. Het is een grof schandaal dat er nagenoeg geen wetsbescherming is tegen dit soort aantijgingen anders dan een klacht bij de Raad voor de Journalistiek. Dat gaat dus gebeuren begrijpt u. Dat de storting vanuit EBLP op...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)