Vandaag vond in het Cultuurgebouw in Hoofddorp de opening plaats van de eindexamenexpositie van de Fotovakschool Amsterdam. De expositie werd geopend door Derk Reneman, de wethouder Cultuur in Haarlemmermeer. Reneman verklapte dat hij zelf ook graag fotografeert. Hij verwoordde mooi zijn verwondering voor de examenkandidaten: niet alleen dragen zij bij aan cultuur, ze cultiveren ook zichzelf door een studie op latere leeftijd te doen.

Raadslid Denise Abbas was een van de eindexamenkandidaten. Ze slaagde met vlag en wimpel voor de opleiding, en het was duidelijk waarom na het zien van haar foto’s. Als onderwerp had ze ‘vrouwen en de jacht’ genomen. Dat leverde heel mooie portretten op.

Onlangs werd bekend dat Haarlemmermeer qua cultureel aanbod achterblijft op andere gemeenten. Reden te meer om hier op deze webpagina aandacht aan te besteden.
We laten u graag mee genieten. U kunt tot het einde van dit jaar zelf de foto’s van Denise en de andere kandidaten bekijken in de foyer van het Cultuurgebouw.

 

 

. Lid Van der VeerHLMRVandaag vond in het Cultuurgebouw in Hoofddorp de opening plaats van de eindexamenexpositie van de Fotovakschool Amsterdam. De expositie werd geopend door Derk Reneman, de wethouder Cultuur in Haarlemmermeer. Reneman verklapte dat hij zelf ook graag fotografeert. Hij verwoordde mooi zijn verwondering voor de examenkandidaten: niet alleen dragen zij...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)