Kat met benzine overgoten en geel geverfd in Aalsmeer!

Waar ben je dan? De held die een onschuldig diertje, zoals Snow, mishandelt? Die punaises strooit in een park waar de honden ontstekingen van krijgen in hun voetzolen in Nieuw-Vennep?

Waar zijn de stoere binken die hondensnoepjes met rattengif verspreiden in de bosjes van het Toolenburgerpark? Waar ben je dan gluiperd, zieke geest, die paarden, schapen, koeien en geiten mishandelt in de buitengebieden?

Meld je dan! Stuur een mailtje naar info@politieksterk.nl. Of meld je even op de chat van de webpagina. Met naam en toenaam alsjeblieft. Dan kom ik even met je praten.
Misschien breek je je poten wel, omdat je zomaar en heel per ongeluk, heel ongelukkig zou kunnen uitglijden op je eigen trap. Erg vervelend, maar we zijn er tenslotte om je te helpen. Om je daarna in te leveren op het bureau. Want je weet wel, een opsporingsambtenaar heeft altijd gelijk. Tot het tegendeel zich aandient.

Waar ben je dan, gore lafbek?

Willem

. Van een van onze correspondentenHLMRKat met benzine overgoten en geel geverfd in Aalsmeer! Waar ben je dan? De held die een onschuldig diertje, zoals Snow, mishandelt? Die punaises strooit in een park waar de honden ontstekingen van krijgen in hun voetzolen in Nieuw-Vennep? Waar zijn de stoere binken die hondensnoepjes met rattengif verspreiden in de...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)