De Dorpsraad en de Business Club van Badhoevedorp organiseerden gisteravond een bijeenkomst in het mooie Dorpshuis. Er werd gesproken over de toekomst van het dorp. De aanwezige inwoners en ondernemers spraken over wat ze belangrijk vinden voor het dorp.

 De bijeenkomst werd zeer goed bezocht en de aanwezigen maakten enthousiast plannen hoe Badhoevedorp nog mooier kan worden en nog fijner om te leven. Om alvast de verbinding met de politiek te maken, waren ook gemeenteraadsleden uitgenodigd. 

Samengevat werd er veel aandacht gevraagd voor een verbinding tussen het dorp zelf naar het openbaar vervoer aan de rand van het dorp. Een shuttle verbinding zou daartoe een oplossing kunnen zijn. Ook is een mooi dorpsplein gewenst met horeca; een ontmoetingsplek. Fietspaden en goede groenvoorzieningen, ook om het grondgeluid van Schiphol tegen te houden. En een plan om toeristen, die nu logeren in de vele hotels in Badhoevedorp, in het dorp te laten verpozen.
En nog veel meer goede plannen.
Een vruchtbare avond!

Dit was een initiatief vanuit de inwoners en ondernemers zelf. Zij bieden dit ongevraagd aan aan het college. Grote vraag die boven de avond bleef hangen was of het gemeentebestuur oog en oor heeft voor de wensen van de Badhoevedorpers. 

Politiek STERK wil de initiatiefnemers graag hartelijk danken voor alle inspiratie. Wij zullen nauwlettend volgen hoe het college reageert op dit initiatief.

. Lid Van der VeerHLMRDe Dorpsraad en de Business Club van Badhoevedorp organiseerden gisteravond een bijeenkomst in het mooie Dorpshuis. Er werd gesproken over de toekomst van het dorp. De aanwezige inwoners en ondernemers spraken over wat ze belangrijk vinden voor het dorp.  De bijeenkomst werd zeer goed bezocht en de aanwezigen maakten enthousiast...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)