De termijn waarop immigranten Nederlander mogen worden, wordt niet verlengd naar zeven jaar. Het plan daartoe van staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Justitie, VVD) sneuvelde dinsdagmiddag in de Eerste Kamer valt te lezen in de NRC van vandaag.

Leest en verwondert u over de draai van 50Plus.

In haar partijprogramma toonde 50plus zich nog een voorstander het oprekken van de naturalisatieperiode, die volgens de partij zelfs naar tien jaar mocht gaan.

Betrouwbaarheid versus voortschrijdende inzichten….waar hebben we dit meer gehoord?

Wat zou erop tegen zijn dat een lief met andere nationaliteit die is blijven plakken een Nederlandse expat zeven jaartjes moet wachten op naturalisatie? Dat is de gemiddelde termijn waarop een relatie in het slob raakt. Dat scheelt weer een uitkering, mocht de liefde overgaan…

. Lid Van der VeerSTERK verhaalDe termijn waarop immigranten Nederlander mogen worden, wordt niet verlengd naar zeven jaar. Het plan daartoe van staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Justitie, VVD) sneuvelde dinsdagmiddag in de Eerste Kamer valt te lezen in de NRC van vandaag. Leest en verwondert u over de draai van 50Plus. In haar partijprogramma toonde...Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij)